Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Salata Decebal

salată, piept de pui, sprot, crutoane aromate – 350 g

Mare conducător a fost strămoșul nostru Decebal și iscusit luptător și militar mai era. Însă, ce nu se știe despre el e că a fost și un mare gurmand, poftind la feluritele mâncăruri preparate de gospodinele de la vremea respectivă.
Decebal a fost un mare iubitor de mâncare proaspătă, culeasă direct din natură, pentru că îi dădea energie să lupte și forță să reziste. Salatele îi făceau mintea ageră și-l ajutau să-și limpezească gândurile în pragul fiecărei lupte.
În cinstea cestui mare lider am adus pe lume o salată ce numai La Bordei poți mânca și nicăieri altundeva. Vei putea mușca din peptul celor mai fragezi pui ce-i avem, împreunați în salată verde, crutoane parfumate cu condimente și felii de șprot abia ce-a fost pescuit.
Vino la restaurantul La Bordei și lasă-te învăluit de aroma unei salate ce numai aici o găsești, în care puiul și peștele se întâlnesc și formează un adevărat deliciu! De vii și o comanzi dimineața sau la prânz, ai energie restul zilei și-ți va merge mintea iute; de vii și mănânci seara, dormi liniștit ca un fulg, fiind o masă ușoară, rapid de digerat.
Așadar, dacă vrei să ai mai multă forță și mintea ageră ca Decebal? Vino La Bordei și comandă salata făcută în cinstea lui, ce-i poartă numele!

20 lei