Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Platoul dacilor

350 g

mezelic porc, mezelic pasăre, telemea, măsline, ceapă roșie, jumări, șorici

Când foamea ți se cațără-n stomac și pofta își face culcuș în mintea ta, ești invitat la restaurantul La Bordei unde te vei înfrupta din bunătățile dacilor de odinioară. Aici îți vei potoli pe deplin foamea cu un platou țărănesc dacic, făcut din cele mai alese gustări ce au rămas în istorie.
Adus pe blid zugrăvit în culori tradiționale, umplut până la refuz cu preparate reci și naturale, îți va unge sufletul încă de la prima vedere. Mezelicul de porc îmbinat cu mezelic de pasăre va întrece orice aperitiv ce l-ai gustat vreodată. Telemeaua ușor sărată din lapte proaspăt muls ți se va topi pur și simplu pe limbă, alături de jumări ușor rumenite și crocante și șorici care nu-ți va da voie să-l lași în farfurie.
Ca să-ți pice bine mezelicul, îți dăm inele de ceapă roșie proaspăt culeasă din grădină și măsline aromate culese direct de pe malul Mării Mediterane.
Bucătăria dacilor a impresionat toate popoarele cu care au intrat în contact și a fost atât de mult îndrăgită, încât rețetele au fost păstrate de-a lungul timpului și transmise prin viu grai până-n zilele noastre. Aici, La Bordei, le prețuim de ani de zile și ți le pregătim direct din ingredientele bogăției naturiste a meleagurilor noastre. Vino la ospăț și încearcă platoul preparat așa cum numai dacii știau mai bine!

25 lei