Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Gustare rece “La Bordei”

salată de vinete, zacuscă, icre, fasole bătută – 200 g

Tacâmurile, lingurile și cuțitele abia ce-așteaptă să fie-nfundate-n preparatele reci și sănătoase ce sunt servite La Bordei. Dacă și ție-ți plac la fel de mult gustările reci și ușoare, aici ai nimerit bine.
De vii în miez de zi sau în prag de seară la noi la restaurant, fie că ai un apetit cât un urs de mare, fie că ți-e poftă de o mâncare sănătoasă, gustarea rece La Bordei e recomandarea noastră.
Făcută din vinete imediat scoase de pe foc și bătute bine împreună cu niște cubulețe de ceapă, salata de vinete îți va întrece orice așteptare. Zacusca noastră-i un amestec gustos de vinete coapte, gogoșari grași de țară și suc de roșii, o adevărată tradiție printre gospodinele românce.
Ca să înghiți în sec în timp ce citești aceste rânduri, am lăsat ce-i mai bun la final: icre de crap cu ceapă, tocate mărunt și făcute-n casă, ce le vei observa gustul și mirosul de la prima îmbucătură, fiind atât de diferite de cele din comerț.
Iar ca să fie gustarea ta completă, să știi că mai primești și o porție de fasole bine bătută cu ceapă călită pe deasupra, care te va încălzi pe dinăuntru și te va face să ceri îndată o nouă porție.
Ca să nu ne mai lungim cu vorba, sună-ne să faci o rezervare sau vino direct la noi și te vom ospăta așa cum știm noi mai bine.

22 lei