Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Cremă de brânză “La Bordei”

100 g

Ai poftă de o gustare sănătoasă, pufoasă și ușor de digerat? Preparată din cel mai proaspăt și gras lapte de vaci de țară, cu smântână albă ca prima zăpadă dintr-o dimineață senină de decembrie, stropită cu bucăți de unt și aromată cu verdeață, crema de brânză La Bordei e un răsfăț pentru orice gurmand.
Încă de la prima atingere, simți cum ți se topește în linguriță, în drum spre a ta guriță. Mai fină decât orice mătase de pe lume și mai moale decât orișice unt ce l-ai zărit vreodată, crema de brânză La Bordei este un adevărat deschizător de drumuri pentru apetitul tău.
Vrei să știi de ce va fi cea mai bună cremă de brânză pe care o s-o încerci vreodată? Îți spunem secretul: verdeața proaspăt culeasă ce poate fi pătrunjel, mărar sau ceapă verde e atent aleasă chiar de noi din grădinile gospodarilor de pe meleagurile noastre și foarte bine tocată ca să se împreuneze cu brânza formând o cremă cum nu ai mai văzut.
Și… mai avem un secret care face crema de brânză La Bordei atât de savuroasă… dar te lăsăm pe tine să-l descoperi când vii pe la noi. Îți garantăm că pleci cu voie bună și burta plină!

10 lei