Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Ciorbă de pulpițe “La Bordei”, mai bună decât la greci

400 ml

carne de pasăre, ou, smântână, mărar, morcovi, albitură

Ideală pentru un prânz ușor și prietenos, ciorbița de pulpițe “La Bordei” are parte de o atenție deosebită din partea bucătarilor noștri. Ingredientele folosite fac diferența, iar gusturile fine ale oaspeților noștri au apreciat-o dintotdeauna.

Imediat ce ai așezat pe masă păhărelul de țuică din partea casei, ți se face instant o foame de lup. Nu că n-ai fi venit cu ea, dar senzația aduce cu se întâmplă la țară, cu oamenii pământului, în al doilea conac al zilei. Ciorbița de pulpițe mai bună ca la greci are rolul de a domoli răscoala dinăuntru pentru ce va să vină la felul următor.

Secretul, căci mereu avem câte unul, constă în carnea de pasăre de țară și în restul ingredientelor obținute din surse verificate și bogate în proteine. Oul, proaspăt cules din cuibar, smântâna untoasă de la cioban, mărarul, morcovii și albitura culese cu grijă de bunicii noștri, toate fac un dans ireal al gusturilor autentice.

Servită fierbinte, pentru a simți din plin aromele naturale, ciorbița de pulpițe “La Bordei” este preludiul ideal pentru o masă de pomină. Nu o rata!

13 lei