Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Evenimente “de tot felul”

Indiferent de tipul evenimentului pe care doriți să îl organizați, La Bordei vă propune locația ideală. Pe lânga aceasta, va punem la dispoziție creativitate, originalitate și ani de experiență acumulați în organizarea de evenimente corporate. Vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice, asigurându-ne împreună de succesul evenimentului pe care îl organizăm.

Organizam la cele mai inalte standarde:

lansari de produse/firme si servicii noi

evenimente de promovare companie/produs

seri tematice

cocktailuri

petreceri tematice

aniversari de companii

jubilee

receptii

dineuri

baluri

intalniri de afaceri

seminarii

conferinte de presa

activitati de team building

petreceri de Craciun

workshopuri

La Bordei ofera facilitati audio-video complete impreuna cu o echipa de profesionisti ce se asigura de buna desfasurare a evenimentului dumneavoastra.

Locatia are un design unic in Bucuresti. In cadrul acesteia se combina trei stiluri total diferite: dacic, autentic romanesc si international. Sala poate fi personalizata in concordanta cu necesitatile fiecarui eveniment, ceea ce va crea cadrul ideal pentru evenimente reusite.

La Bordei oferă facilități audio-video complete împreună cu o echipă de profesioniști ce se asigură de buna desfășurare a evenimentului dumneavoastră.

Locația are un design unic în București. În cadrul acesteia se combină trei stiluri total diferite: dacic, autentic românesc și internațional. Sala poate fi personalizată in concordanță cu necesitățile fiecarui eveniment, ceea ce va crea cadrul ideal pentru evenimente reușite.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon: 0747 063 249 , la adresa de e-mail rezervari@la-bordei.ro sau accesând pagina noastră de contact și rezervări.