Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Mănânci Sănătos

Mănâncă sănătos 5MESE/zi

TESTEAZĂ cu 42 lei/zi sau poţi alege un ABONAMENT pentru 10 zile (2 săptămâni) cu doar 39 lei/zi.

Meniul nostru cuprinde:

MIC DEJUN variat
GUSTARE de zi
PRÂNZ (2 feluri de mancare)
GUSTARE de seara
CINA

Bonus: Reteta hidratarii si a unei mese sanatoase!
Stim ca mancarea noastra este sanatoasa pentru ca folosim cele mai bune si proaspete ingrediente, eliminam E-urile iar portiile de mancare sunt atent calculate. Vei stii si tu, dupa ce vei incerca.
Cele 5MESE vor fi livrare de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00 – 14:00, pe baza de programare telefonica la 0758 22 15 15.
Si in weekend ne gandim la tine!
Comanda cu 24 de ore inainte si iti vom livra mancare buna si sanatoasa pentru tine si familia ta.

www.5mese.ro

Pentru ca ne intereseaza sanatatea clientilor nostri, La Bordei gasiti apa Zen.
Apa extrasa din orizontul acvifer de mare adancime intra in uzina de tratare a apei, unde este supusa unor procedee si proceduri fizico-chimice, printre care enumeram: eliminarea metalelor grele (prin procedura de filtrare nano-metrica in filtre cu filamente din aluminiu), eliminarea micro-organismelor (prin clorinare-oxigenare-centrifugare), reducerea concentratiei mineralelor dizolvate la valorile impuse de Legea potabilitatii apei (prin filtrare multi-media), deferizare, dedurizare (eliminarea ionilor de calciu-magneziu prin procedeul schimbului ionic), eliminarea bacteriilor (prin sterilizare in camp de radiatie in spectrul ultra-violet UV), etc. Din punct de vedere al analizelor fizico-chimice si bacteriologice, apa rezultata in urma tratarii in uzina de tratare respecta intru-totul prevederile impuse de Legea 458 (Legea potabilitatii apei).
In Apa ZEN, datorita ionizarii electrolitice, clusterii sunt formati doar din 4-6 molecule de apa. Acestia, avand dimensiuni foarte mici, ajung rapid in cele mai indepartate tesuturi, pe care le hidrateaza instantaneu. Apa ZEN hidrateaza organismul de 6 ori mai eficient decat apa obisnuita.

Cum se prepara apa alcalina ZEN 2?

Energia Apei ZEN, structura, tensiunea superficiala, hidratarea celulara
Dupa ionizarea electrolitica, in timpul careia, dupa cum am vazut, clusterii mari sunt divizati in clusteri mici si mobili, Apa ZEN este supusa actiunii campului energetic al piramidei ZEN special realizata in acest scop.
Sub actiunea acestui camp energetic, Apa ZEN isi definitiveaza structura evoluand, de la o structura haotica dezorganizata, la o structura hexagonala perfecta, incarcata energetic.
Daca inghetam o picatura din apa structurata, vom observa la microscop cristale de gheata cu forma hexagonala, de stea cu sase colturi. Apa ZEN este apa vie, structurata, hexagonala, energizanta. Moleculele apei se pot organiza in diferite moduri, pot forma grupuri care functioneaza ca celule de memorie, in care apa inregistreaza intreaga istorie a relatiei sale cu lumea, ca pe banda magnetica. Aceste grupuri (clusteri, structuri) de molecule de apa permit atat transferul de informatii cat si energizarea apei. Pe masura ce apa inregistreaza noi informatii, structura ei se schimba, desi compozitia chimica ramane aceeasi.