Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

CARD VIP “LA BORDEI”

Regulament carduri VIP

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CARDULUI DE FIDELITATE LA BORDEI

Cardul de Fidelitate LA BORDEI este lansat si administrat de S.C. ARTISTIC IMPROVEMENT S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Sector 6, B-dul Iuliu Maniu.nr. 7, corp C, Subsol, Birou S2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13365/2011, RO29322594.
Posesorii si cei ce doresc sa devina posesori ai cardului de fidelitate sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui posesor de card, pentru consultare, in restaurantul La Bordei  si pe site-ul www.la-bordei.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public, respectiv afisarea pe site-ul www.la-bordei.ro

SECȚIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara in Bucuresti, restaurant La Bordei si salile anexe. Cardul de Fidelitate La Bordei se regaseste intr-o singura forma.

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate a fost lansat la data de 31.12.2016. Restaurant La Bordei  are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului sau modificarea acestuia. Instiintarea referitoare la incetarea progamului va fi afisata de la bordei cu cel puțin 15 zile inainte de data incetarii programului in restaurant  intr-un loc vizibil si pe site-ul www.la-bordei.ro. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate La Bordei orice persoana fizica care are domiciliul stabil in Romania si a împlinit 14 ani. La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de inscriere. Formularul de inscriere este accesibil fizic, in restaurantul La Bordei. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Participantul este de asemenea obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Campurile obligatorii sunt: sunt angajat al complexului comercial/firmei, nume, prenume, data nasterii, e-mail, data completarii si semnatura. Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda in restaurant La Bordei. Formularul nesemnat sau continand date incomplete duce la invalidarea cardului. Participantul este rugat sa consulte periodic site-ul www.la-bordei.ro și regulamentul Cardului de Fidelitate La Bordei prezent la adresa https://la-bordei.ro/ pentru a afla ultimele informatii cu privire la modul de acordare si utilizare a discounturilor oferite prin folosirea cardului sau a promotiilor si campaniilor active disponibile in functie de tipul de card. Pot exista perioade pe parcursul carora in cadrul programului de fidelitate (Cardul de Fidelitate) nu exista promotii sau campanii active. Angajatii La Bordei / S.C. S.C. ARTISTIC IMPROVEMENT S.R.L.. nu pot fi posesori ai Cardului de Fidelitate si nu pot beneficia de avantajele, promotiile si campaniile desfasurate prin intermediul acestuia.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL FOLOSIRII CARDULUI

Pentru a beneficia de promotia activa a Cardului de Fidelitate, posesorul de card trebuie sa prezinte cardul ospatarului La Bordei. Posesorul de card care, inainte de efectuarea platii notei de plata, nu preda cardul pentru efectuarea discountului, nu va beneficia de promotia sau campania activa a respectivului card (in cazul campaniilor sau promotiilor active adresate posesorilor de card).

SECTIUNEA 6. CARDUL DE FIDELITATE LA BORDEI

La baza programului de fidelitate se afla Cardul de Fidelitate La Bordei destinat clientilor sai. Fiecare participant are dreptul la un singur card de acelasi tip. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor. Cardul se utilizeaza pentru a beneficia de promotia sau campania activa a cardului respectiv si oferte special concepute in programul de fidelizare. La Bordei isi rezerva dreptul de a invalida oricare tip de card dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau orice card de fidelitate La Bordei care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament. Aceste carduri, odata invalidate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului respectiv va pierde, de asemenea, avantajele oferite de card. Poate beneficia in schimb de un nou card, completand un nou formular de card.

SECTIUNEA 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE LA BORDEI

Pentru a beneficia de avantaje, clientul va trebui sa anunte de la inceput ca este posesor de card de fidelitate La Bordei si sa prezinte cardul ospatarului La Bordei. Discounturile sunt batute la casa de marcat de catre seful de sala.  Avantajele sunt oferite in restaurant, cu exceptia promotiilor speciale care se desfasoara in restaurant.

SECTIUNEA 8. CARDURILE DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

Daca un card La Bordei s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat imediat la cel mai apropiat restaurant La Bordei sau folosind formularul de contact prezent la adresa www.la-bordei.ro/contact. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card, obligatorii fiind si numarul de telefon si adresa de e-mail pentru a se putea face verificarea datelor. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card. In perioada de inlocuire a cardului clientul nu beneficiaza de avantajele oferite de acesta.In cazul cardurilor deteriorate, pierdute sau furate, avantajele de care se beneficia pe vechiul card se pierd si nu se vor transfera pe noul card. Primirea noului card se face in termen de maxim 15 zile lucratoare de la anuntarea pierderii sau furtului.

SECTIUNEA 9. SOLICITAREA DE INFORMATII SI FUNCȚIONAREA PUNCTULUI INFO

Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la funcționarea programului de fidelitate si folosirea cardului apeland la casiera/supervisor/manager sau la adresa de e-mail rezervari@la-bordei.ro. Titularul cardului va anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa si de asemenea va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate la adresa rezervari@la-bordei.ro

SECTIUNEA 10. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei S.C. ARTISTIC IMPROVEMENT S.R.L., precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii La Bordei, in scop de marketing direct si/sau in scop statistic. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania S.C. ARTISTIC IMPROVEMENT S.R.L. in conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001, notificarea prelucrarii acestor date fiind inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6444 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal. Participantul are drept de acces, de interventie si de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art. 13, 14, 15 din Legea 677/2001. In scopul exercitarii acestor drepturi, participantul poate trimite in atentia S.C. ARTISTIC IMPROVEMENT S.R.L. - Departament Juridic o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, urmand ca in termen de 15 zile de la primirea acesteia sa-i fie comunicate in scris informatiile solicitate si daca este cazul, masurile luate.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui posesor/viitor posesor de card in restaurant La Bordei, cat si pe site-ul www.la-bordei.ro. Prin solicitarea cardului, clientii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial, cat si sa respecte mecanismele promotiilor si campaniilor active.

PROMOTII ACTIVE CARD DE FIDELITATE LA BORDEI
1.Promotie “Reducere de 10% la orice comanda din meniu a la carte” pe baza cardului de fidelitate La BORDEI
2.Promotie “Reducere de 15% la onomastica sau aniversare organizata in restaurant sau Sali anexe ce depaseste 15 persoane” pe baza cardului de fidelitate La BORDEI
3.Promotie “Reducere de 20% la onomastica, aniversare, petrecere corporte organizata in restaurant sau Sali anexe ce depaseste 25 persoane” pe baza cardului de fidelitate La BORDEI
4.Promotie “Reducere de 25% la onomastica, aniversare, petrecere corporte organizata in restaurant sau Sali anexe ce depaseste 50 persoane” pe baza cardului de fidelitate La BORDEI
Acest card nu este valabil pentru: meniul zilei, produse din tutun si tigari, nu se cumuleaza cu alte promotii aflate in desfasurare, produse sau servicii cu pret special (intrare evenimente, oferte speciale generale, taxa servicii ospatari, taxa inchiriere sali)