Evenimente la Restaurant La Bordei

LISTA ALERGENI

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;
Crustacee si produse derivate;
Oua si produse derivate;
Peste si produse derivate;
Arahide si produse derivate;
Soia si produse derivate;
Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);
Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate;
Telina si produse derivate;
Mustar si produse derivate;
Seminte de susan si produse derivate;
Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;
Lupin si produse derivate;
Moluste si produse derivate.

In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii online sau luati legatura cu colegii nostri care servesc in cadrul restaurantului.

Va multumim pentru intelegere!