Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Salată “La Bordei”

mix de salată, busuioc, mezelic de pasăre, struguri – 350 g

Bine-a zis cel ce odată a rostit vorbele: La Bordei, mănânci și bei! Mult adevăr a grăit, însă ce a uitat să spună a fost că aici poți mânca o salată cu mezelic de pasăre cum nicăieri nu mai găsești.
Sănătatea și prospețimea se întâlnesc în același bol, formând un dans al gusturilor și-un răsfăț al simțurilor. Chiar în fața ta, vei vedea cum mixul de salată verde cu busuioc și struguri se veselește cu feliile ușor rumene din piept de pasăre de țară, izbăvit la foc stins și înăbușit sub capac.
Firește că salata La Bordei e deliciul casei și toți cetățenii nou veniți o aleg la început, să ne cunoască mai bine și să descopere rețeta păstrată din veacuri cu atâta îndârjire de bucătarii noștri. Abia de câțiva ani încoace, de când s-a născut restaurantul nostru, am făcut ceastă rețetă de salată cunoscută și cu oamenii din București dar și cu orice trecător ce ne trece pragul, înfometat cu pofta pentru o mâncare bună și sănătoasă.
Te așteptăm să guști și tu din salata La Bordei și să vii și cu cei dragi ție, întrucât un deliciu ca acest nicăieri nu mai găsești!

20 lei