Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Salată Drobeta

măsline, nucă, mărar, ulei de măsline, pătrunjel, morcov, roșii – 200 g

Mehedinții noștri dragi, câte vitejii ați văzut voi de-a lungul istoriei, începând de la daci încoace… Drobeta este locul pe unde au pătruns romanii pentru prima oară în misiunea de a cuceri Dacia și e un tărâm recunoscut pentru câmpiile sale pline de viață și culoare și pentru vegetația bogată.
Direct din Drobeta am adus pentru tine o rețetă de salată cum nu s-a mai văzut în ceste părți ale țării și cum numai aici La Bordei poți servi. Am cules cele mai proaspete legume ce le-am putut găsi și le-am mestecat laolaltă cu măsline și pătrunjel. Gustul care nu se uită la această salată este dat de miezul de nucă dobrogeană, un pumn de fibre și minerale ce-ți umple trupul de energie.
Ca să-ți pice bine și să fie ușor de înghițit, am udat salata cu nițel ulei de măsline să-i dea gustul cela ce te răsfață atât de mult la o salată.
O porție de salată Drobeta te face voinic ca un urs și te pregătește să înfrunți greutățile vieții, ieșind câștigător de fiecare dată. Hai pe la noi să-ți facem o salată cum numai în Mehedinți ai mai putea mânca!

20 lei