Evenimente la Restaurant La Bordei

Prepeliță pitită „o găsiți în aluat”

Ești pregătit pentru o cină ușoară și extrem de prietenoasă cu nivelul colesterolului? Numai apucă de comandă prepelița pitită și ne ocupăm de îndată! – 300g

La Bordei, prelucrăm o rețetă specială, culeasă din vremuri apuse, în care oamenii nu apreciau din plin gustul deosebit al cărnii. Și care face diferența și până în ziua de astăzi. Gustul și textura cărnii de prepeliță nu cunoaște comparație în general, dar cu atât mai mult se simt diferențele dacă este gătită într-un anume fel.

De proveniență sigură, crescută cum trebuie, carnea de prepeliță necesită un ritual aparte la gătire. Aluatul fraged din făină integrală este frământat din timp și pus la dospit, în timp ce bucățile de carne așteaptă cuminți până ce legumele au fost tăiate regulamentar. Apoi totul se bagă la cuptorul cu lemne, locul perfect de împerechere a aromelor.

Ne de puține ori am observat cum oaspeții noștri abandonează discret tacâmurile, pentru a se înfrupta direct cu mâna. Nimic mai natural, nimic mai aproape de origini. Prepelița pitită nu se lasă greu găsită în aluat, iar meseneanul nu se lasă până nu termină tot din farfurie.

Intră și tu în jocul simțurilor și caută prepeliță pitită! Va fi unul dintre cele mai delicioase jocuri de care ai avut parte!

40 lei