Evenimente la Restaurant La Bordei

Ofranda dacilor pentru două persoane

inimă, ficat, rinichi, limbă – 600g

Când senzația de foame nu îți mai dă pace și mintea ta o ia razna de poftă, un popas La Bordei e binevenit. Te așteptăm cu drag să-ți oferim o porție zdravănă din ceea ce noi numim “Ofranda dacilor”.

Un platou cu organe de porc, gătite special pentru tine. Inimă, ficat, rinichi și limbă – preparate după o rețetă de mii de ani – ți se potrivesc cu siguranță ție, omule călător.
.
Organele fripte pe jăratic, așa cum le plăcea dacilor liberi să le mănânce, sunt o ofrandă adusă ideii de ospăț pe cinste! Bine înfipte în țepușe și tăvălite prin mirodenii atent alese și culese, preparatele ți se vor dezvălui într-un mod aparte. Fragede, aromate, apetisante, și suficient de multe încât să te saturi atât tu, cât și invitatul tău. Ca de obicei, te lăsăm pe tine să alegi garnitura, dar trebuie să știi că ele merg la suflet dacă au alături un pahar de vin roșu.

Se spune că romanii, nație de cuceritori cu gusturi fine, ar fi rămas impresionați de calitatea acestor preparate la primele ospățuri pe meleagurile noastre.

Și ar fi dus vorba mai departe. Atât de departe că a ajuns până în ziua de azi.

35 lei