Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Iahnia popii

fasole iahnie, salată de varză, mămăligă, chipsuri de țelină – 300 g

Vrei să mănânci popește? Îmbracă haina strămoșească și vino să-ți răsfeți papilele gustative chiar dacă e sărbătoare sau nu, la restaurantul La Bordei!
Haide fără să zăbovești prea mult, lasă muncile zilnice sau orice îndeletnicire ai avea și vino să guști o iahnie de l-ar face gelos și pe popa!
Burdușită cu mămăliguță din făină galbenă atent cernită, îndulcită cu chipsuri de țelină și servită cu salată de varză roșie proaspăt culeasă, ca să alunece mai ușor pe gâtlej, iahnia popii e preparatul pe care nu îl vei uita prea curând.
Atunci când cea mai de soi fasole întâlnește mâinile celor mai pricepuți bucătari și e preparată după o rețetă desprinsă din timpuri străvechi, rezultatul final nu poate fi altul decât un deliciu de zile mari.
Fie de postești, fie de poftești, la restaurant La Bordei nu mănânci povești! De aici pleci cu burta plină și bucurie-n suflet, mai bogat cu un nou preparat adăugat în cartea de bucate a inimii tale. Vino să încerci cea mai reușită iahnie de fasole pe care ai mâncat-o vreodată!

20 lei