Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Cremă de măsline “La Bordei”

Sănătate curată în farfuria ta! Asta avem pentru tine, dacă vii și comanzi crema de măsline specială și aromată ca de la mama ei de-acasă!
Cuprinzătoare și plină de savoare e bucătăria românească, împreunată cu influențe ale bucătăriilor străine învecinate. Strămoșii noștri latini au adus de pe malurile Mării Mediterane măslinele și rețetele ce se pot face din ele. Odată ce ai încercat crema de măsline autentică servită numai La Bordei, te-ai lins pe degete și ai mai cerut o porție!
Pasta ce reiese după ce mixăm mai multe feluri de măsline e delicioasă, dar vrem să-i dăm o aromă și mai intensă așa că o stropim și cu puțin ulei de măsline. Ca să-i dăm și mai multă savoare, adăugăm diferite ierburi pentru gust, pentru că, slavă Domnului, natura a fost generoasă cu noi.
La final, când vei lăsa această licoare mediteraneană să-ți invadeze simțurile, vei simți pe limbă și puțină aromă de usturoi, ca să-ți crească pofta mâncând. Crema de măsline La Bordei e ideală pe pâine integrală prăjită și-i așa delicioasă încât mai mai ce-ți vine să-ți umpli traista cu o porție ca să o duci acasă și să ai pe mai târziu.

10 lei