Evenimente 2018 la Restaurant La Bordei

Restaurantul La Bordei stinge luminile, sâmbătă, cu ocazia Orei Pământului și organizează un concert de pian la lumina lumânărilor

Restaurantul La Bordei se alătură evenimentului dedicat protecției mediului, “Earth Hour – Ora Pământului”. Astfel sâmbătă în intervalul orar 20.30 – 21.30, Restaurantul La Bordei stinge luminile și asigură atmosfera printr-un concert de pian la lumina lumânărilor.

Stingem luminile timp de o oră și printr-un un mod simbolic arătăm că ne pasă de planeta noastră.

Restaurantul La Bordei invită clienții să sărbătorim Earth Hour, în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocțiu, când toate orașele respectă planeta prin întuneric în intervalul 20.30 – 21.30. Restaurantul La Bordei se alătură în acest mod campaniei organizației WWF și susține acțiunea printr-un concert la pian, la lumina lumânărilor. În acest timp, Restaurantul va asigura servirea meniurilor, și ne asigurăm că nu vom utiliza resurse electrice pentru pregătirea preparatelor culinare.

 Despre La Bordei și Earth Hour 

Restaurantul La Bordei – prima locație cu specific dacic din București. Cu o capacitate de 145 de locuri, Restaurantul La Bordei este locația perfectă pentru întâlniri de business, mese în familie, cocktail-uri cu prietenii, cine romantice sau festive.

În România, Earth Hour se sărbătorește din anul 2009, fiind parte astfel din comunitatea globală de peste două miliarde de oameni.

La Bordei